Modalități de plată

Metodele de plată disponibile pentru finalizarea unei comenzi sunt:

 • Ordin de plată (Plata se efectuează direct în contul nostru bancar. Te rugăm să folosești ID-ul comenzii tale ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când plata nu va fi recepționată).
 • Ramburs (La livrare).
 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

  Dacă ați ales metoda de plată ” Online cu card bancar prin EuPlatesc “ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

   – Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

   – “3-D Secure” asigură în primul rând că, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

   

  Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!