Modalitati de plata

Metodele de plata disponibile pentru finalizarea unei comenzi sunt:

  • Transfer bancar (Plata se efectueaza direct in contul nostru bancar. Te rugam sa folosește ID-ul comenzii tale ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când plata nu va fi receptionata)
  • Ramburs, la livrare
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (In cazul in care alegeti aceasta metoda de plata veti fi redirectionati catre pagina procesatorului de plati EuPlatesc pentru completarea detaliilor platii)

 

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!